Despre Noi

CINE SUNTEM ?

Primul centru de abordare holistică a terapiilor îmbinate, menit să vă ajute să vă descoperiți adevăratul potențial și să aducă succesul și starea de bine în viața dvs.

O echipa de oameni, terapeuți, care am experimentat pe propria piele… că a trăi o viață împlinită începe cu a afla unde vrei să fii, ce îți stă în cale și cum să ajungi la rezultatul dorit.

Dar adevărul este acesta: a ajunge acolo de unul singur este greu. Cu toții avem nevoie de cineva care să ne ajute pe parcurs. Mai ales dacă vrem să trăim viața în care am fost proiectați să trăim.

Dar de multe ori nu știm unde să găsim suportul potrivit. Deci, unde te uiți?

consiliere

VALORI

Valorile noastre sunt simple … atât de simple încât este doar una care le cuprinde pe toate, să aducem valoare în viețile voastre.

VIZIUNE

„Viziunile noastre încep cu dorinţele noastre” – Audre Lorde
Astfel că viziunea noastră este să facem cât mai multe dorințe să devină realitate.

MISIUNE

Misiunea este o chestiune personală, de aceea mulți dintre noi poate își trăiesc viața întreagă, fără să găsească misiunea proprie și astfel au tot timpul senzația că sunt nemulțumiți sau neîmpliniți, deoarece misiunea este ceva care izvorăște din interior, din adâncul sufletului, se manifestă ca o voce internă care parcă șoptește ceva.

Însă, la cei mai mulți dintre noi, vine vremea când vocea “urlă”, iar acela este începutul drumului către calea misiunii fiecăruia.

Iar misiunea noastră este să împărtășim cu voi ceea știm, ceea ce am învățat și cum am reușit să ne descoperim noi misiunea și să urmăm acest drum al devenirii constante.

Succesul este un insucces polarizat pozitiv!
Orice situație are în ea sămănța propriei evoluții, ține de noi să culegem roadele!