Servicii

program-holistic-de-dezvoltare-persoanala

PROGRAM HOLISTIC DE DEZVOLTARE PERSOANALA

CEL MAI EFICIENT PROGRAM DE ÎMBUNĂTĂȚIREA CALITĂȚII VIEȚII
PRIMUL PROGRAM DE ACEST FEL DIN ROMĂNIA

20 de sedințe pentru remodelarea vieții

Îmbinăm tehnici de coaching, psihoterapie, hipnoză, yoga, relaxare, nutriție și mișcare fizică, masaj cu pietre de jad + bonus o sesiune de citiri/ghidare angelică ( conecatrea cu divinitatea prin accesarea conștientă a ghizilor angelici spirituali)

Ce promitem prin acest program?

Acest program este conceput astfel încât, participanții să poată exprimenta pe propria lor conștiență ce înseamnă consilierea holistică și integrarea acesteia în viața de zi cu zi pentru îmbunătățirea calității vieții.

Este un fel de curs prin care se dobândesc abilități de a se ajuta singuri atunci când simt că este nevoie de o ajustare a propriilor comportamente.

Este un ghid integral al unor tehnici de echilibrare a sistemelor de valori și comportamente individuale.

Promitem că vă va plăcea, promitem că veți învăța, promitem că vom găsi împreună starea dumneavoastră de bine!

Structura programului:

  • Ședința 1: Interviu/Inițiere
  • Ședințe 2-10: Coaching transformațional; tehnici de dezvoltare personală; programare neurolingvistică în vederea îmbunătățirii calității vieții și atingerea obiectivelor personale; mindfulness.
  • Ședințe 11-13: Inițiere în tehnicii de meditații, yoga.
  • Ședințe 14-15: Consiliere nutrițională corectă și antrenament personal (exerciții fizice centrate pe client)
  • Ședințe 16-19: Masaj holistic pentru echilibrarea energiei cu pietre de jad.
  • Ședința 20: Hipnoterapie sau regresie (la alegerea clientului)
  • Ședința 21: Sesiunea bonus de citiri/ghidare angelică (conectarea cu divinitatea prin accesarea conștientă a ghizilor angelici spirituali)
consiliere-individuala

Sedința inițială

45 minute

Întâlnirea inițială are ca scop cunoașterea reciprocă și decizia bilaterală de a păși pe un drum spre îmbunătățirea calității vieții. Este una de inițiere, identificare, asumare și validare a dorinței. Deasemenea de stabilire a tehnicii abordate pentru viitor.

Contacteaza-ne! »

Consiliere/ psihoterapie individuala

50 minute

sedinta-initiala

Ședințe de psihoterapie, care vizeză  vindecarea și depășirea traumelor, astfel încât individul să poată depăși barierele emoționale care îngreunează activitățile de zi cu zi. Identificarea depresiilor, stărilor anxioase, tiparelor deficitare comportamentale și îndepărtarea acestora din ritmul vieții.

Contacteaza-ne! »

Consiliere/ psihoterapie de cuplu

1:15 minute

Consiliere pentru cuplurile care își doresc armonie în relație, sau care se află în momente de impas și pentru care este necesară o abordare exterioară care îi poate ajuta constructiv. Întâlnirile se fac alternativ, cei doi parteneri de câte două ori, apoi fiecare individual o ședință.

Contacteaza-ne! »

Mindfulness

50 minute

Ședințe de accesare a conștiinței prezente. Învățare de a trăi în prezent, de conștientizare a momentului prezent, de asumare fără judecată a situației exacte și prezente ale vieții. Midfulnessul este o tactică utilizată din ce în ce mai des pentru ajutarea indivizilor de a face față mai ușor stresului cotidian.

Contacteaza-ne! »

Coaching – transformational

50 minute

Coaching targetat pe diverse aspecte ale vieții, pe care clientul le identifică ca fiind deficitar, pe care dorește să le dezvolte. Pot fi ședințe de Life Coaching, Relation Coaching, Business Coaching.

Contacteaza-ne! »

Regresii

90 minute

Sedințe de anamneză, prin inducerea unei stării de relaxare profundă, în care poți accesa subconștientul, astfel să ajungi la înșelegerea unor manifestări comportamentale actuale.

Contacteaza-ne! »

Programare neurolingvistica

50 minute

Ședințe prin care clientul este învățat cum să își utilizeze capacităție înnăscute, astfel să se ajute pe sine să devină cea mai bună variantă a sa. Programarea neurolingvistică ne ajută să înțelegem cum funcționează mintea noastră, cum ne folosim de limbaj, astfel încât să comandăm creierului acțiuni exacte și precise, fără ambiguitate în exprimare, conducând astfel către o gestionare bună a relatiilor cu noi înșine și cu cei din jur.

Contacteaza-ne! »

Hipnoterapie

90 minute

Ședințe de hipnoză prin care subiectul este ghidat să atingă o stare starea superioară a conștiinței, o relaxare profundă, prin care se pot accesa resurse inconștiente spre acceptarea mai facilă a unor sugestii pozitive.

Contacteaza-ne! »

masaj holistic cu pietre de jad

Masaj holistic cu Pietre de Jad

90 minute

Circulația corectă a sângelui și echilibrul energetic sunt vitale pentru o tinerețe prelungită și o sănătate puternică. Masajul cu Pietre de Jad este o terapie folosită de mii de ani în lume, având originea în Vietnam și China. Piatra de jad, numită și „Piatra Vieții” ajută natural organismul, întucât mineralele din pietre rezonează cu mineralele din corpul uman, având ca rezultat dinamizarea acestora. Când stagnarea, atât energetică, cât și fizică (circulatorie, a sângelui sau a limfei) sunt prezente adânc în țesuturi, sau când toxinele sunt în cantitate mare și cantonate în organism, atunci aceste staze și blocaje fizice și energetice produc probleme în organism. Masajul holisitc cu piatra de jad reușește să echilibreze canalele energetice, iar zonele afectate pot beneficia de un flux proaspăt de sânge, oxigenare suplimentară, un corp relaxat și o minte mai limpede.Contacteaza-ne! »

Wellbeing Body & Mind Fitness

60 minute

wellbeing body and mind fitness

Wellness-ul este o alegere a stilului de viață marcat de un echilibru între minte, corp și spirit. Așa cum o dietă echilibrată este importantă pentru sănătate, la fel este și un echilibru al corpului sau bunăstare fizică; minții sau sănătatea socială, emoțională și intelectuală, spirituui sau sănătatea spirituală. Bunăstarea socială implică interacțiunea cu oamenii și mediul înconjurător, având relații satisfăcătoare. Bunăstarea socială înseamnă să poți petrece timp de calitate în societate fără să te simți forțat de împrejurări, sau stingherit. Bunăstarea emoțională implică un sentiment de valoare de sine și o acceptare a lucrurilor care sunt diferite. Antrenamentul funcțional este o formă de exercițiu care combină mișcarea corpului, concentrarea mentală și respirația controlată pentru a îmbunătăți forța, echilibrul, flexibilitatea și sănătatea generală. Personal training, fitnessul adaptat de tip cardio sau body building, alături de învațarea unei diete personalizate, îți pot aduce echilibrul de care aveți nevoie.

Contacteaza-ne! »